Bonus dobrodošlice

uzmite bonus dobrodošlice do 10.000 rsd na prvi depozit

Registrujte se na betole.com, uplatite prvi depozit i dobijate 100% freebet bonusa dobrodošlice do 10.000 rsd na vaš Betole nalog.

Da bi se freebet bonus aktivirao potrebno je da se odigraju tiketi u vrednosti od pet puta visine bonusa sa bar dva para na tiketu i minimalnom ukupnom kvotom na tiketu od 1.75.

Freebet bonus se koristi za sportsko kladjenje (sport i live). Dobitak se obračunava tako što se freebet ulog vraća na freebet račun, a ostatak sredstava prelazi na keš račun.

Primer: Uplatom prvog depozita od 3.000 rsd dobili ste freebet bonus u visini od 3.000 rsd freebeta koji možete iskoristiti nakon što odigrate tikete sa ukupnom uplatom (kumulativno) od 15.000 rsd na kojima će biti najmanje dva para sa ukupnom kvotom ne manjom od 1.75.

Promocija važi za sve novoregistrovane igrače na sajtu betole.com i jedan korisnik može imati samo jedan nalog i sa tim u vezi može samo jednom učestvovati u bonus promociji. Extra bonusi se ne obračunavaju na tikete odigrane freebetom. Sistemski tiketi ne važe za ovu promociju.

Organizator zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni pravila promocije i da isključi svakog korisnika za kog postoji sumnja da krši pravila igre ili promocije u bilo kom delu ili ako postoji sumnja na udruženo kladjenje. Ukoliko freebet bonus ostvaren u ovoj promociji nije otključan u roku od 60 dana, freebet bonus će biti obrisan.