BONUS DOBRODOŠLICE

(UZMITE BONUS DOBRODOŠLICE DO 10000RSD NA PRVI DEPOZIT)

REGISTRUJTE SE NA BETOLE.COM, UPLATITE PRVI DEPOZIT I DOBIJATE 100% FREEBET BONUSA DOBRODOŠLICE DO 10000RSD NA VAŠ BETOLE NALOG.

DA BI SE FREEBET BONUS AKTIVIRAO POTREBNO JE DA SE ODIGRAJU TIKETI U VREDNOSTI OD PET PUTA VISINE BONUSA SA BAR TRI PARA NA TIKETU I MINIMALNOM UKUPNOM KVOTOM NA TIKETU OD 2.00.

FREEBET BONUS SE KORISTI ZA SPORTSKO KLAĐENJE (SPORT I LIVE). DOBITAK SE OBRAČUNAVA TAKO ŠTO SE FREEBET KORISTI ZA JEDNU UPLATU TIKETA A DOBITAK PRELAZI NA KEŠ RAČUN.

Primer:UPLATOM PRVOG DEPOZITA OD 3000RSDstrong> DOBILI STE FREEBET BONUS U VISINI OD 3000 RSDFREEBETA KOJI MOŽETE ISKORISTITI NAKON ŠTO ODIGRATE TIKETE SA UKUPNOM UPLATOM (KUMULATIVNO) OD 15000RSD NA KOJIMA ĆE BITI NAJMANJE TRI PARA SA UKUPNOM KVOTOM NE MANJOM OD 2.00.

PROMOCIJA VAŽI ZA SVE NOVOREGISTROVANE IGRAČE NA SAJTU BETOLE.COM I JEDAN KORISNIK MOŽE IMATI SAMO JEDAN NALOG I SA TIM U VEZI MOŽE SAMO JEDNOM UČESTVOVATI U BONUS PROMOCIJI. EXTRA BONUSI SE NE OBRAČUNAVAJU NA TIKETE ODIGRANE FREEBETOM. SISTEMSKI TIKETI NE VAŽE ZA OVU PROMOCIJU.

ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO DA U BILO KOM TRENUTKU PROMENI PRAVILA PROMOCIJE I DA ISKLJUČI SVAKOG KORISNIKA ZA KOG POSTOJI SUMNJA DA KRŠI PRAVILA IGRE ILI PROMOCIJE U BILO KOM DELU ILI AKO POSTOJI SUMNJA NA UDRUŽENO KLAĐENJE. UKOLIKO FREEBET BONUS OSTVAREN U OVOJ PROMOCIJI NIJE OTKLJUČAN U ROKU OD 60 DANA, FREEBET BONUS ĆE BITI OBRISAN.